Poznati chef Mate Janković kuha s mališanima SOS Dječjeg sela Hrvatska

Članak (06.12.2011.)

Poznati chef Mate Janković kuha s mališanima SOS Dječjeg sela Hrvatska

  • Podijeli na:

Svečano otvorenje manifestacije Božićni stol održat će se u srijedu 7. prosinca 2011., u prostorima Wine&Gastro akademije, Centar Kaptol u Zagrebu, s početkom u 16 sati.

Tom će prilikom poznati chef Mate Janković kuhati u društvu devetero mališana iz SOS Dječjeg sela Hrvatska, koji se već sada vesele zabavi, igri i učenju u poznatoj zagrebačkoj kuhinji. U pauzama između pripremanja i kuhanja slasnih jela, djeca će naučiti izrađivati i mirisne sapune.

kPoziv na donaciju

Unaprijed zahvaljujemo svim građanima koji imaju mogućnost pomoći djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska donošenjem poklona u Akademiju ili uplatom donacije na stranici www.sos-dsh.hr.

Cijela manifestacija trajat će do subote, 10. prosinca i tijekom nje će se održavati brojne besplatne radionice, namijenjene djeci i odraslima.

  • U četvrtak, 8. prosinca, od 18 do 19 sati izrađivat će se božićni ukrasi za stol, dok će se u večernjem terminu od 19 do 20 sati održati otvorena gastro radionica.
  • U petak, 9. prosinca, od 18 do 20 sati pozivamo vas na izradu božićnih poklona Sapunomanije te na gastro radionicu od 19 do 20 sati.
  • U subotu, 10. prosinca, izrađivat će se nakit za kićenje bora – od 10 do 11 sati, dok će se gastro radionica održati od 11 do 12 sati.

Sve radionice su besplatne i održat će se u Wine&Gastro akademiji na prvome katu.


Ordinacija.hr
Foto: Masterchef

Nema komentara.

Uključite se u raspravu! Komentiranje je moguće kada .
Nemate korisnički račun? Registrirajte se.

Pronađite svog liječnika u adresaru privatnih zdravstvenih ustanova
Halo, doktore – pitajte i naši doktori odgovaraju!

Još na istu temu…

Anketa

Recite nam…

Kako ste proveli godišnji odmor?