Mali kuhari uživali uz Matu Jankovića!

Članak (08.12.2011.)

Mali kuhari uživali uz Matu Jankovića!

Poznati chef kuhao je u društvu mališana iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

  • Podijeli na:

Poznati chef Mate Janković danas je imao priliku kuhati u društvu 11 mališana iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Veselje, zabava, igra i učenje trajalo je puna dva sata, prilikom čega su djeca naučila kako se pripremaju božićni kolači. Sam chef imao je puno strpljenja za svoje učenike te jednako toliko volje za pričanje i objašnjavanje kulinarskih čarolija.

jU odmoru od kuhanja, djeca su naučila izrađivati mirisne sapune, što ih je dodatno razveselilo i podarilo im osjećaj ljubavi i toplog okruženja. Upravo je stvaranje ljubavi i sigurnosti glavni zadatak SOS dječjih sela, čiji se djelatnici punog srca brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Na taj im način pružaju trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

"Unaprijed zahvaljujemo svim građanima koji imaju mogućnost pomoći djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska donošenjem poklona u Akademiju ili uplatom donacije na stranici www.sos-dsh.hr“, rekla je Ljiljana Varga korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Manifestacija Božićni stol otvorena je u prostorima Wine&Gastro akademije, Centar Kaptol u Zagrebu i trajat će do subote, 10. prosinca. Tijekom njezina trajanja održavat će se brojne besplatne radionice, namijenjene djeci i odraslima. U četvrtak, 8. prosinca, od 18 do 19 sati izrađivat će se božićni ukrasi za stol, dok će se u večernjem terminu od 19 do 20 sati održati otvorena gastro radionica. U petak, 9. prosinca, od 18 do 20 sati pozivamo vas na izradu božićnih poklona Sapunomanije te na gastro radionicu, od 19 do 20 sati. Zadnji dan, u subotu, 10. prosinca, izrađivat će se nakit za kićenje bora – od 10 do 11 sati, dok će se gastro radionica održati od 11 do 12 sati.

Sve radionice su besplatne i održat će se u Wine&Gastro akademiji na prvomu katu Centra Kaptol.

 

Ordinacija.hr

Fotogalerija

Nema komentara.

Uključite se u raspravu! Komentiranje je moguće kada .
Nemate korisnički račun? Registrirajte se.

Pronađite svog liječnika u adresaru privatnih zdravstvenih ustanova
Halo, doktore – pitajte i naši doktori odgovaraju!

Još na istu temu…

Anketa

Recite nam…

Kako ste proveli godišnji odmor?