Belgijske praline i voćni jogurt za zaljubljeni početak radnog dana

Članak (30.04.2010.)

Belgijske praline i voćni jogurt za zaljubljeni početak radnog dana

  • Podijeli na:

"Pralines Superieurs" - belgijske praline i Hercule Poirot...

kTražio je on, i tražio. Praline iz Belgije među najfinijim su čokoladnim poslasticama suvremenog svijeta, a osim "božanstvenog okusa" ističu se maštovitim "koketno kremastim" oblicima u kojima s lakoćom otkrivamo esenciju "čokoladne čarolije". Lidl Hrvatska linijom "J.D.Gross" doveo je novi tip vrhunskih pralina i čokolada na naše tržište. Veselo uživanje u tim "vrckavim malim vilama" jača koncentraciju, a pozitivne utjecaje na svoje "sive stanice" nedavno je osjetio i poznati belgijski detektiv Hercule Poirot. Nakon još jednog uspješno riješenog slučaja, odmah je krenuo istražiti gdje se skrivaju "čokoladni dragulji" imena "Pralines Superieurs", i ubrzo u(s)hićeno uzviknuo: ''Me oui - Lidl!'' Chocolat...

Žele ga od jagode, žele ga od banane, žele ga i od šumskog voća, govoreći mu: You Are My Sunshine!

Užurbani ritam svakodnevice "melje nas" iz dana u dan. Kada ste zadnji put u miru, "dugo, polako i romantično" doručkovali sa svojom "dragom osobom"? Ah... Ali, premda smo svi mi barem malo "eruditi" za našu prehranu i mislimo da već sve znamo o tome, pitanje koje se ovdje ipak nameće jest - "s čim započeti dan", a da taj "proizvod" u sebi sadrži prehrambenu kvalitetu stvarno poticajnu za naše zdravlje, erupciju ugodnosti okusa, zadivljujuću lakoću konzumiranja te, što je najvažnije, da istovremeno "sâm čîn jedenja" predstavlja "pravu malu filozofiju privlačno opuštajuće spontanosti življenja, druženja i ljubavi".

kOdgovor nije tako teško naći kako se čini, jer, naime… Žele ga "u verzijama" od jagode, žele ga od banane, breskve, žele ga i od šumskog voća. Toliko je željen da je od naizgled - "najobičnijeg jutarnjeg jogurta" - ubrzo postao "Milbona extra kvalitetni voćni jogurt" od spomenutih voćnih esencija. Lidlovi neopisivo ukusni jogurti idealni su za optimističan početak svakog radnog dana, a i onih rijetkih neradnih, pa kada se ponekad muškarci u šali zapitaju - "što te žene od nas zapravo žele?" - odgovor je prilično jasan: između mnogo toga ostalog, i jedan fini – nektar u obliku voćnog jogurta. Uz pjesmu "You Are My Sunshine', nezaboravne dive Doris Day (i u aranžmanu kojeg kao da su radili naši dragi "susjedi sa zapadne strane zaljeva") - doručak i "ples" s vašom dragom osobom, tada s veseljem… mogu započeti!

Izvor: www.wga.hr

Pronađite svog liječnika u adresaru privatnih zdravstvenih ustanova
Halo, doktore – pitajte i naši doktori odgovaraju!

Još na istu temu…

Anketa

Recite nam…

Kako se nosite s nesnosnim ljetnim vrućinama?