Jasmin Finest - zeleni čaj

Kolumna (22.04.2011.)

Jasmin Finest - zeleni čaj

Oduševit će vas neodoljivi okus i miris.

 • Podijeli na:

Već stoljećima razni narodi koriste određene biljke u preventivne svrhe ili čak kod liječenja raznih bolesti pa čak i onih najrasprostranjenijih kao što je i rak (karcinom).

Suvremena medicina je uvelike uznapredovala u otkrivanju tj. dijagnosticiranju takvih bolesti ali još uvijek je u znanstvenim radovima ili istraživanjima nekako daleko od svog cilja. Kako pomoći potencijalno rizičnoj skupini ili već oboljeloj od ove opake bolesti s tek par dostupnih lijekova koji imaju naravno i drugu stranu medalje tj. kako ih izliječiti bez prevelikih posljedica koje ih očekuju u bolnim kemoterapijama?

Zeleni čajevi su kroz znanstvena istraživanja pokazali dobre rezultate u prevenciji i borbi s nekim malignim bolestima, ali danas je riječ o čaju koji još uz zeleni čaj ima u svom sastavu i duge prekrasno-mirisne cvjetove jasmina.

Jasmin osim svojim unikatno-prepoznatljivim mirisom oplemenjuje ovaj zeleni kineski čaj i svojom smirenošću, te ljekovitim svojstvima kojih ima nekoliko. Jasmin Finest je odličan izbor kad nam je potrebno opuštanje jer ima smirujuća svojstva pa bi mogli čak i kazati da je poput sedativa ali naravno u šalici toplog napitka. U borbi protiv bakterija također je ukazao da ima zavidne rezultate jer prevenira širenje bakterija kod recimo trovanja hranom.

Jasmin Finest je jednostavno neodoljiv čaj za sve dobne skupine odraslih ljudi jer kao što smo već napisali, njegov miris i okus su prepoznatljivi, jedinstveni i toliko rasprostranjeni diljem svijeta da malo tko ne zna za zeleni čaj s jasminom.

Jasmin Finest se priprema s vodom od 70 stupnjeva, a namakanje bi trebalo trajati oko 2 minute. Za jedan paketić od 50 grama trebate izdvojiti 30 kuna te se prepustiti opuštajućem i mirisnom čaju iz zagrljaja sebi drage osobe.

 

Tanja & Goran

Komentari (2)

Pogledaj na forumu
 1. Član nije online semir87

  Komentar #1 Poslano 22.04.2011.

  za prevenciju bolesti,za mrsavljenje da..ali za za lijecenje tumora kontraproduktivno uzimanje antioksidansa kao zelenog caja....

 2. Član nije online flippy

  Komentar #2 Poslano 27.04.2011.

  Evo, samo na ovom sajtu sam pronašla nekoliko članaka koji tvrde drugačije. Kužim da je masu istraživanja vani i da su neka kontradiktorna... Zašto misliš da je kontraproduktivno?

  http://www.ordinacij...-raka-prostate/

  http://www.ordinacij...-raka-prostate/

Uključite se u raspravu! Komentiranje je moguće kada .
Nemate korisnički račun? Registrirajte se.

Pronađite svog liječnika u adresaru privatnih zdravstvenih ustanova
Halo, doktore – pitajte i naši doktori odgovaraju!

Anketa

Recite nam…

Počinjete li štititi svoju kožu od sunca?