Rak

Cancer Rak Sida

Rak (22.6. - 22.7.) ima potrebu zaštititi obitelj i sebe od svake vrste prijetnje. Pun je emocija i ljubavi. Što vas očekuje u lipnju pročitajte u našem mjesečnom horoskopu.

Posao

Zračit ćete pozitivnom energijom i optimizmom zbog kojih će sve vaše ideje biti objeručke prihvaćene. Ako vas čeka važan poslovni sastanak ili pregovori oko buduće suradnje, "rasturit" ćete ga! Glavom će vam prolaziti mnoge ideje, a teško će vam biti koncentrirati se na jednu stvar i analizirati ju u potpunosti zbog preokupiranosti. Probajte meditaciju kako biste iz svoje kreativnosti izvukli ono najbolje.

Ljubav

U ovo proljetno doba borit ćete se sa svojim osjećajima i strastima, kao da želite pomoriti ono što osjećate iznutra i ono što se događa izvana. Neki će uživati u tajnoj, zabranjenoj romansi protiv svih pravila, a drugi će konačno otkriti svoje maštarije partneru.

Zdravlje

Pazite na promet – posebno ako ste za volanom te više pažnje obratite na poslove koje obavljate rukama, kao što su kućanski poslovi jer bi mogli završiti nezgodama.

Ordinacija.hr