Merz Spezial Dražeje za zdravu kosu, kožu i nokte

Članak (23.04.2012.)

Merz Spezial Dražeje za zdravu kosu, kožu i nokte

Probudite proljeće u sebi i osigurajte svom tijelu samo najbolje.

  • Podijeli na:

Glatka i mekana koža, bujna kosa te lijepi i čvrsti nokti želja su svake žene.

Kako bi vaše tijelo zablistalo izvana, od presudne važnosti je da ga iznutra snabdijete svim neophodnim hranjivim sastojcima koji osiguravaju optimalnu opskrbu kože, kose i noktiju vitalnim tvarima i tvarima za izgradnju. U tome vam pomažu Merz Spezial Dražeje, dodatak prehrani, koje sadrže jedinstvenu kombinaciju 14 vitamina, minerala, mikronutrienata i aminokiselina.

Bitno je znati kako se milijuni tjelesnih stanica svakodnevno obnavljaju, što zahtjeva pravilnu dnevnu opskrbu našeg organizma hranjivim tvarima značajnim za proces obnove tkiva. Upravo stoga, kako bi osigurali dovoljne količine hranjivih sastojaka za obnovu i izgradnju kose, kože i noktiju, jednostavno uzmite dvije Merz Spezial Dražeje dnevno. Budući su biološki procesi rasta kose i noktiju kao i obnove površinskog sloja kože prilično spori, prvi vidljivi rezultati upotrebe Merz Spezial Dražeja su vidljivi nakon tri tjedna.

Zbog općenite izloženosti štetnim utjecajima (stres, nedostatna prehrana, UV zračenje, mehanička i kemijska oštećenja kose u frizerskim salonima...) preporučeno vrijeme uzimanja Merz Spezial Dražeja je dva do tri mjeseca u dvije godišnje "kure”.

Na taj način ćete neutralizirati negativne učinke okoliša i postići trajne rezultate: zdravu kožu svježeg izgleda, bujnu i snažnu kosu te čvrste nokte cijelih vrhova.

Merz Spezial Dražeje – jer istinska ljepota dolazi iznutra.

Za zdravu i njegovanu kožu

Merz Spezial Dražeje obogaćene su cinkom, mineralom u tragovima koji sudjeluje u procesu rasta stanica i sintezi kolagena. Vitamini B skupine podržavaju obnovu stanica kože, dok beta-karoten i vitamini C i E kao antioksidansi sprječavaju njeno prijevremeno starenje. Vidljiv rezultat je besprijekorna, glatka i mekana koža, svježeg izgleda.

Merz Spezial Dražeje

Za bujnu i snažnu kosu

Merz Spezial Dražeje opskrbljuju korijen dlake važnim hranjivim tvarima potrebnim za rast i obnovu kose. Sastojci odgovorni za održavanje zdrave strukture kose su biotin, vitamin A, folna kiselina i pantotenska kiselina, koja ujedno sprječava nastajanje sijedih vlasi. Vidljiv rezultat je zdrava, snažna i bujna kosa.

Za lijepe i čvrste nokte

Merz Spezial Dražeje sadrže proteine soje, prirodni izvor aminokiselina cistina i metionina, koji zajedno sa željezom i vitaminima B12, A i C djeluju iznutra i osiguravaju čvrste nokte bez zanoktica. Vidljiv rezultat su nokti glatkih površina, čvrsti i cijelih vrhova.

Merz Spezial Dražeje – jačaju vašu prirodnu ljepotu.

Ordinacija.hr

Komentari (1)

Pogledaj na forumu
  1. Član nije online dalalajlin

    Komentar #1 Poslano 22.01.2013.

    Imam pitanje, dali mi može neko odgovoriti dali su ove tablete dozvoljene u periodu dojenja? Ima li nekih štetnih reakcija na bebu putem mlijeka ? Dali u svom sastavu sadrže nešto što nebi smjelo dospjeti u mlijeko, a zatim u probavni trakt bebe od četiri i pol mjeseca ? Nakon prvog poroda, počela mi je abnormalno opadati kosa, kupila sam ove tablete i imale su sjajan efekat, međutim tad nisam dojila. Sada nakon drugog poroda, opet mi se dešava isto, naime kosa mi opada u jako velikim količinama ,tablete sam kupila, međutim ne smijem da ih počnem konzumirati zbog gore navedenih strahova. Dali je imao neko isto iskustvo? U upustvu za upotrebu ne piše nikakva napomena za trudnice ili dojilje.

Uključite se u raspravu! Komentiranje je moguće kada .
Nemate korisnički račun? Registrirajte se.

Pronađite svog liječnika u adresaru privatnih zdravstvenih ustanova
Halo, doktore – pitajte i naši doktori odgovaraju!

Anketa

Recite nam…

Počinjete li štititi svoju kožu od sunca?